FOGUERES DE SANT JOAN A ALACANT

0
141

El Dimecres, el torn per a participar de les festes de les Fogueres d’Alacant va ser per a la nostra Fallera Major Inés Alacreu, que va estar acompanyada pel President de JLF José A. Monsonís, el Vicepresident 2n Manolo Clavel, la Delegada de Censos i Recompenses Pamela Pagador, el Delegat de Protocol Christian Pellicer, i el Delegat de Festejos Rafael Rosalén.

Tots ells també van comptar amb el privilegi de disfrutar de primera mà de cada esdeveniment al què van assistir.

A les 14:00 van poder contemplar la festa de la pólvora en la Plaça de los Luceros i a continuación, junt en tots el convidats, a dinar.

També va haver-hi temps per a visitar algunes de les Fogueres més pròximes.

I ja amb la mantellina col·locada, desfilada per alguns carrers d’Alacant fins a la Cocatedral de Sant Nicolau per a rendir ofrena de flors a la Mare de Déu del Remei, tancant la desfilada eixa nit la Bellesa del Foc d’Alacant i les seues Corts d’Honor.

De nou, volem correspondre amb la nostra més sincera gratitud a la Federació de Fogueres de Sant Joan, i al seu President Manuel Jiménez.

11 (Copy) 12 (Copy)13 (Copy)21 (Copy)31 (Copy) 32 (Copy) 33 (Copy)34 (Copy) 35 (Copy) 36 (Copy)37 (Copy) 38 (Copy) 39 (Copy)