Aquest dissabte, 18 de maig, coneixerem els noms de les màximes representants de les falles de Dénia per a l’exercici 2019/2020. El món faller té una cita amb les urnes, per triar a les noves falleres majors de la ciutat.

Les candidates al càrrec van viure un intens cap de setmana de convivència i presentació en societat.

Divendres, a la sala del Real Club Nàutic de Dénia, les candidates i les components de les seues corts d’honor van desfilar, vestides de valencianes, davant el públic que va assistir a l’acte.

Dissabte es va celebrar la convivència amb els membres de la Junta Local Fallera i de l’assemblea, una cita que es va desenvolupar a la localitat d’Elx. Fins allà es va traslladar la comitiva fallera, per gaudir de la ciutat i els seus racons més especials gràcies a la Federació Gestora de Festejos d’Elx, que va elaborar un interessant programa turístic.

A la convivència assistir també les actuals falleres majors de Dénia, Amparo Petrie i Neus Suárez, que van poder compartir amb les candidates les experiències que deixen enrere a poques hores de finalitzar el seu regnat faller.

Les candidates a fallera major infantil de Dénia 2020 són Martina Gimeno Estévez (Falla Diana); Cynthia Sendra Martínez (Falla Darrere del Castell); Yaiza Serrano Moll (Falla Saladar); Alma Miralles Pedrós (Falla Les Roques) i Alicia Guardiola Morera (Falla Baix la Mar). Al costat d’elles, completen la cort d’honor Lucía Berruti Molinillo (Falla Campaments) i María Ots Mut (Falla Centro).

Les candidates a fallera major de Dénia 2020 són Safir Malonda Costa (Falla Darrere del Castell) i Raquel Llobell Ivars (Falla Saladar). Al costat d’elles estaran, formant part de la cort d’honor, Elena Puig Pastor (Falla París Pedrera) i Ainhoa ​​Gamero Pereira (Falla Saladar).