Les falles de Dénia ja tenen Faller Exemplar de 2019. L’elegit ha estat José Rafael Pérez Belenguer, més conegut com Petete, pertanyent a la falla Centro.

José Rafael Pérez forma part de la comissió des de fa 26 anys. Entre els càrrecs que ha ostentat destaca la presidència en l’any del cinquantenari de la falla, el 1998. A més també ha estat president de l’Associació Falla Centro durant vuit anys, i vicepresident de la mateixa durant quatre anys més.

El Faller Exemplar ha estat delegat de la seua falla a la Junta durant quatre anys, i ha rebut, entre altres reconeixements, la Medalla de la Falla Centro.

El president de la Junta Local Fallera, José Vicente Benavente, ha estat l’encarregat de donar-li la notícia amb una trucada telefònica després de la reunió del jurat. Minuts després, el Faller Exemplar era rebut a la seu de la Junta, on ha mostrat la seva sorpresa pel nomenament.

El proper 23 de febrer, durant el tradicional Sopar de Gala Faller, Petete rebrà l’afecte del món faller com Faller Exemplar 2019.