La falla Les Roques, amb la seva carrossa Na Arlequina, va ser la guanyadora de la desfilada de carrosses que es va celebrar aquest dissabte en el marc de la programació de les festes majors de Dénia.

Després d’ella va quedar la carrossa Pangea, de la falla Campaments, que es va dur a més els dos primers premis de comparsa gran i infantil i el premi a la Millor Caracterització que per primera vegada es lliurava aquest any.

El tercer premi va ser per a la falla Centro, amb la carrossaAl-Andalux; el quart, per l’Oeste i la seva carrossa Excalibur, la llegenda del rei Artur; cinquè premi per Nefertiti, de París Pedrera; i sisè per a la falla Baix la Mar i la carrossa Egiptopia. El vuitè premi de la desfilada de carrosses va ser per La Xina del Port Rotes; el novè per Darrere del Castell i Retorn a l’Índia; la falla Saladar es va emportar el desè premi per Festa d’estiu al jardí del Saladar, i Camp Roig va tancar la classificació amb Contes Contats, Contes Acabats.

En comparses, a més dels dos primers premis de Campaments, Baix la Mar es va endur els segons premis en comparsa gran i infantil. En grans, Oeste es va emportar el tercer premi i en infantil, el tercer va ser per a la comparsa de Port Rotes.

La desfilada de carrosses va comptar amb la presència de les Bellees del Foc d’Alacant i la cort d’honor infantil, a més de les falleres majors de Torrent, Sagunt, Xàtiva i Sueca.