Les falles de Dénia es preparen per viure intensament, aquest dimarts 10 de juliol, el Dia del Faller de la setmana de festes patronals en honor a la Santíssima Sang. Un dia que comptarà amb unes convidades de luxe: Rocío Gil Uncio, Fallera Major de València 2018, i tota la seua cort d’honor, que assistiran a l’acte central que se celebrarà a partir de les 21:00 hores a l’escenari del carrer La via.
Les falles de Dénia faran una recepció oficial a les convidades a la plaça de l’Ajuntament, on a partir de les 19:30 hores es realitzaran les fotografies oficials. A les 20:15 hores començarà la cercavila fins al carrer de la Via, on començarà l’acte a les 21:00 hores amb el actuació de la junta guanyadora del 2n premi de Concursos de Playbacks de la Comunitat Valenciana. A continuació, tindrà lloc l’acte del Dia del Faller, presentat per Inés Alacreu.
Cal destacar que l’agenda d’aquest dimarts començarà a les 8.45 hores del matí amb la concentració de les falles a la plaça de l’Ajuntament, on es començaran les cucanyes amb què es recorreran totes les demarcacions falleres. Els premis es lliuraran en finalitzar cada cucanya
A les 12:00 hores començarà el concurs de paelles al carrer Marqués de Campo i a les 14:00 hores seran degustades per un jurat professional. Les paelles guanyadores s’anunciaran en l’acte del Dia del Faller.