S’acosta un dels dies més esperats pel món faller. Divendres que ve, 25 de maig, coneixerem els noms de les noves falleres majors de Dénia. Sis dones i onze xiquetes que aspiren a ostentar el màxim càrrec en les falles denieres.

El passat cap de setmana, i amb l’objectiu que tant els membres de l’assemblea com els components de la Junta Local Fallera les poguessin conèixer millor, les candidates es van presentar davant de tots ells.

Divendres a la nit, als salons del Reial Club Nàutic de Dénia, les candidates van desfilar vestides de valenciana i van explicar per què volen ser les noves falleres majors de la ciutat. L’acte, obert al públic, va comptar amb una gran assistència de persones que van voler conèixer de prop a les dones i nenes que aspiren al càrrec.

Dissabte va ser el dia gran de la convivència. Les candidates, al costat de les actuals falleres majors, Melani Ivars i Carla Vinaroz, van viatjar fins a Benidorm, on van realitzar una visita institucional a l’ajuntament de la ciutat.

A continuació van visitar a Petrer Bodegas Bocopa, on van rebre una explicació sobre els seus vins i on van prestar una atenció exquisida a les candidates.

La jornada va finalitzar a Elda, lloc en el que les candidates van poder conversar de manera relaxada amb els components de l’assemblea i de la Junta Local Fallera que el proper 25 de maig votaran a les noves falleres majors de Dénia.