Les falleres majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, viuen ja el compte enrere per a un dels caps de setmana més importants de les seues vides falleres, el cap de setmana de les seues respectives presentacions, ambdues en el Centre Social de Dénia.

Divendres la protagonista serà Safir Malonda. A les 21:00 hores tindrà lloc la recepció als convidats a la seua presentació com a màxima representant de les falles de Dénia de 2020. A més dels càrrecs de les onze comissions denieres, s’espera l’assistència de representants de diferents juntes locals de tota la Comunitat Valenciana, així com la presència de la Bellea del Foc d’Alacant, Isabel Bartual.

A les 22:00 hores donarà començament l’acte de presentació, en què Safir compartirà escenari amb les components de la seua cort d’honor. L’acte serà presentat per Rafa Soler, guanyador del primer premi de presentadors de les passades falles 2019. L’exaltació de Safir anirà a càrrec del denier JM Mulet, professor de biotecnologia a la Universitat Politècnica de València.

Diumenge al matí serà el torn de Martina Gimeno i la seua cort d’honor. A les 11:00 hores començarà la recepció de convidats a l’acte, entre els que destaca la fallera major infantil de València, Sara Larrazábal. A les 12:00 hores començarà la presentació, conduïda per Carla Vinaròs, fallera major infantil de Dénia 2018. En aquesta ocasió serà el faller Juan Céspedes qui exercirà de mantenidor de Martina.