Les falleres majors de Dénia, Melani Ivars i Carla Vinaroz, van ser les grans ambaixadores de la ciutat aquest cap de setmana a Fitur, la Fira Internacional del Turisme que s’ha celebrat a Madrid.

Melani i Carla, amb el president de la Junta Local Fallera, José Vicente Benavente, van acudir a aquesta cita amb la resta de festes del foc de la província d’Alacant el divendres a la nit, quan van gaudir d’un sopar en companyia de la resta de representants festeres.

Dissabte al matí, les falleres majors de Dénia van visitar les instal·lacions de la fira, on van cridar l’atenció dels visitants gràcies al seu espectacular indumentària i la seva simpatia, fent-se fotos amb tots els que es van acostar a saludar-los.

A la vesprada, Melani i Carla van tenir l’oportunitat de viure una experiència inoblidable en la desfilada que es va celebrar als carrers del centre de Madrid. Des de la plaça de Callao, pel carrer Preciados fins a la Puerta del Sol, les falleres majors de Dénia van desfilar amb la resta de festes de la província d’Alacant davant la presència de milers de persones.