La fallera major infantil de Dénia, Neus Suàrez, va presidir el diumenge 17 de març el lliurament de premis a les falles infantils de 2019 a Dénia.

En secció especial, el primer premi va ser per a Dia a Dia, el monument plantat per José Gallego per a la falla Centro, que es va alçar també amb les banderoles a Millor Pintura i Enginy i Gràcia. el segon premi va ser per a Festegem?, de Bernardo Estela, plantat a la falla Baix la Mar amb 219 punts. Amb 198 punts va quedar Per Amor a l’Art, de MªCarmen Camacho i Raúl Tazo per a la falla París Pedrera, i en quarta posició, amb 177 punts, Sons del sud d’Àsia, de la falla Oeste, creada pels germans Parra.

En secció primera, la falla Campaments va aconseguir per primera vegada en la seva història un primer premi gràcies al monument Mitològica, de Sergio Fandós. El segon premi va ser per a Port Rotes (279 punts) que es va dur també el premi d’Enginy i Gràcia de la seva secció. El tercer premi se’l va emportar la falla Saladar (246 punts); Les Roques va quedar en la quarta posició amb 219 punts; Diana cinquè amb 192 punts; Darrere del Castell en sisena posició amb 165 punts; i Camp Roig, amb 138 punts, classificat en setena posició.