Patrimoni de colors

La imatge de les Falles Dénia 2018

Flama d’onze

“Flama d’Onze” pretén reflectir com la unió de les onze comissions aconsegueix formar la flama fallera a Dénia, com aquestes onze falles formen cada any un calendari d’actes fallers on totes tenen la seva importància.

Pirotècnia

«Pirotècnia”, un dels principals elements de la nostra festa i que sense la qual no podrien haver falles. En ella, es mostra aquelles nits on els fallers gaudeixen dels focs artificials, aquests dies intensos de mascletaes en els diferents barris de la ciutat i, com no, les tradicionals despertaes que celebrem. Amb aquesta imatge descobrirem els diferents actes pirotècnics amb què gaudirem aquestes falles 2018.

Indumentària

“Indumentària”. Potser molts fallers no són conscients de la importància d’aquesta part de la festa però, sense cap dubte, és una part essencial de la festa. A la imatge es plasma de manera conceptual l’esquema d’una seda valenciana. Una seda que els dies de falles ompli de colors els carrers i que és un dels elements que més interès desperta al llarg d’un exercici faller.

Música

“Música”, una part essencial de la festa però que, en aquest cas, destaca aquella part que menys importància li donem: les albaes, eixos cants amb dolçaina i tabalet tan nostres i que sens dubte formen una de les parts més emotives de la plantà.