Presentat el cartell de falles 2020 i el pregoner, Jaume Pérez i Puig

0
254

PRESENTACIÓ CARTELL FALLES 2.020

Aquest diumenge 19 de Gener, al Saló Ramon Sauquillo del Reial Club Nàutic de Dénia, va tenir lloc la presentació oficial del cartell, en un acte que va comptar amb la presència de les falleres majors de Dénia, Safir Malonda i Costa i Martina Gimeno i Estévez, acompanyades per les seues corts d’honor i els màxims representants de les falles de Dénia, així com el concejal de Festes, Oscar Mengual.

El cartell que il·lustrarà les Falles de Dénia 2020 es obra de la dissenyadora dianense Marta Colomer. Llicenciada en Disseny Gràfic i Publicitat, encara que ara es dedica en cos i ànima a la il·lustració. Actualment viu a València.

El 2012 va crear la marca Tuttticonfetti, basada en il·lustracions formades per personatges senzills d’una gamma cromàtica limitada. La seva intenció és transmetre situacions absurdes, encara que darrere d’elles no cal una reflexió o un diàleg que tracta de desentranyar el perquè d’unes coses o l’absurd d’altres.

Entre els seus clients destaquen: Apple, EUROMODA, Nocilla, Miquel Rius, Clipper, Farmamundi, Fournier, Roger Laborde o Ion Fiz. El seu treball també s’estén a el món publicitari, amb encàrrecs per a diverses agències tant a nivell nacional com internacional.

Tutticonfetti ha publicat les seves il·lustracions en revistes com Kireei, Flow Magazine, Lecker o Mooi, i il·lustrat per a editorials com Planeta i Lunwerg.

L’autora, es va mostrar molt agraïda a la Junta Local Fallera de Dénia per confiar-hi en aquesta important comesa.

Amb la seva elecció, la Junta Local Fallera que presideix Juan Salvador Pérez Llopis continua el camí iniciat en anys passats, confiant en artistes locals per plasmar la festa de les falles a Dénia any rere any.

PRESENTACIÓ PREGONER FALLES 2.020

El faller Jaume Pérez i Puig, de la falla Baix la Mar, ha estat elegit per pronunciar el pregó de les falles de Dénia amb la qual arrancaran, de manera oficial, les festes falleres el dissabte, 29 de febrer.

L’anunci es va produir per el matí de diumenge 19 de Gener, després de la presentació del cartell de les falles 2020.

Jaume Pérez, va començar el seu camí en el món de les falles en l’exercici 1987-88, siguent en 1995 secretari de la seua falla, i ostentant altres càrrecs com, delegat de festejos, de casal, artística, etc.

En 2019 va formar part de la J.L.F. com a delegat, on va ser l’encarregat de preparar la presentació de la FMI de Dénia, Neus Suárez Femenia, així com el ban faller de la seua comissió, també va realizar les critiques de la falla Darrere del Castell, tant gran com infantil.

 Enguany, 2020, forma part de la directiva de la falla Baix la Mar, on es vicepresident i delegat de Cultura, a més de colaborar durant varios anys en el llibret .

A més a més, és pare de 2 fills, ambsdos fallers desde que van naixer. El seu fill Jaume va ser president infantil de la mateixa comissió l’any 2017.

Poc va voler avançar el pregoner del que serà el seu discurs, que afronta amb molta il·lusió i agraïment cap a la JLF per haver segut escollit per tanta responsabilitat. Únicament va avançar que la seva intenció és ser concís i donar pas amb les seues paraules a les veritables protagonistes de l’acte: les Falleres Majors de Dénia i la Crida que faran a continuació del seu Pregó.