Les falles de Dénia ja tenen falleres majors per a l’exercici 2019/2020. Dissabte passat a la vesprada, es va anunciar al món faller que les escollides són la xiqueta Martina Gimeno Estévez i la jove Safir Malonda Costa.

Al costat de Martina estaran, formant part de la seua cort d’honor, Cynthia Sendra Martínez; Yaiza Serrano Moll; Alma Miralles Pedrós; Alicia Guardiola Morera; Lucía Berruti Molinillo i Maria Ots Mut.

Acompanyaran Safir, Raquel Llobell Ivars, Elena Puig Pastor i Ainhoa ​​Gamero Pereira.

Després de la trucada de l’alcalde, les recentment triades i els seues companyes van arribar a arribar a la Glorieta, on van ser rebudes pel president de la Junta Local Fallera. Després d’atendre els mitjans de comunicació, va començar l’acte de nomenament als baixos de l’Ajuntament.

El president de la Junta Local Fallera, Juan Salvador Pérez, va imposar la banda a les components de les corts d’honor, mentre que l’alcalde, Vicent Grimalt, va fer el mateix amb les noves falleres majors de Dénia, que van rebre a més el seu nomenament oficial.

Amb l’elecció de Safir i Martina es tanquen els noms protagonistes del 2020. El proper 20 de setembre serà la presentació de Safir Malonda com a fallera major de Dénia, mentre que diumenge 22 de setembre es celebrarà la de Martina Gimeno com a fallera major infantil de la ciutat, totes dues a llocs encara per confirmar.