Tot a punt per a la presentació de les falleres majors de Dénia 2018

0
121

Les falles de Dénia viuran aquest dissabte una de les grans cites del calendari, amb la presentació de les seues màximes representants per a l’exercici 2017/2018, la jove Melani Ivars i la xiqueta Carla Vinaroz.

L’acte es desenvoluparà en el Parc dels Bassetes, en Les Marines, i començarà a les 19:15 hores amb la recepció dels convidats. Enguany acompanyaran a les falleres majors de Dénia en la nit de la seua presentació els representants de les festes d’Elda, Elx, Sant Vicent del Raspeig, Gandia, Sueca, Torrent, Xàtiva i Murcia, a més dels càrrecs de les falles de Dénia 2018 i representants d’entitats socials i festeres de la ciutat.

Està previst que les falleres majors arriben al parc al voltant de les 19:40 hores, i a les 21:00 hores arrancarà la presentació, que serà conduïda per la senyoreta Anna Sobrecases i en la que el denier Pepe Crespo exercirà com a mantenidor.

Melani i Carla viuran aquesta nit al costat dels seus familiars i amics, i especialment al costat de les components de les seues corts d’honor, les xiquetes Neus Sánchez, Sara Sendra, Noa Más, Paula Cristóbal, Mar Galán, Thais Rocamora i Alba Tur; i les joves Andrea Lozano, Marta Fernández, Cristina Moll i Pilar Ramírez.