El passat divendres 18 de maig, Manuel Marco i Maria Giner, càrrecs 2018, van acudir a la Ciutat de Catarroja a la Gala dels 1 que va tenir lloc a l’Auditori de la Ciutat. Allí els van fer entrega de l’apreciat guardó. Nosaltres, a Baix la Mar ens sentim molt orgullosos de la feina realitzada i realment és un goig poder acudir a aquesta gala, en la qual van estar acompanyats per representants de Junta Local Fallera.

Per altra part, diumenge passat els càrrecs 2019, Paco Blanquer, Mayca Ramos, Pepe Blanquer i Alicia Guardiola, junt amb els càrrecs 2018, Manuel Marco, Maria Giner, Ferran Peris i Aitana Montero, van acudir a l’acte d’acomiadament de les Falleres Majors de Dénia 2018, allí van conèixer que el premi Vicent Guntiñas i Cruañes, a la millor ofrena va recaure en la comissió de la Falla Baix la Mar. Aquest guardó és molt apreciat per a nosaltres i va ser un motiu de felicitat rebre’l de la mà de les falleres Carla, Inés i Paula Fornés Guntiñas. Des d’aquestes línies volem agrair a totes i tots el gran esforç realitzat perquè l’ofrena del dia 19 de març fora tot un èxit, posant la joia d’or a una desfilada tan emotiva.

Per últim, diumenge vinent al casal del carrer del Pont tindrà lloc un dels dinars més esperats, el dinar italià, tot un clàssic a la nostra casa que té com a protagonistes als més menuts, elaborant plats mediterranis propis del país de la bota.