El passat cap de setmana va ser intens a la comissió marinera, divendres vam començar amb una nova edició de sopars al casal, aquesta vegada prepararem entrepà de tomaca, tonyina i olives, que va realitzar  el faller Franc Peris amb la col·laboració de la delegada de cuina, Marisa Gil i que va congregar a un nombrós grup de falleres i fallers. Els sopars dels divendres són cada dia més divertits i interessants, en ells està assegurada la tertúlia i la germanor fallera. Així que si esteu interessats a acompanyar-nos, sols cal apuntar-se.

Diumenge 29 d’abril, el nostre casal es va convertir en un taller de sedes, pintes i adreços del conegut indumentarista valencià Álvaro Moliner. La Falla Baix la Mar va voler prestar desinteressadament la seua seu perquè totes les persones interessades a adquirir aquests productes pogueren visitar-lo i fer les millors compres a un bon preu. Per a nosaltres és un honor que Álvaro Moliner triara la nostra casa per a realitzar aquesta exposició a la Ciutat de Dénia.

Per últim, aprofitant el pont, l’equip de juniors de la nostra comissió va organitzar una festa, a la qual van acudir molts joves per a sopar, passar una bona estona i escoltar música. A la Falla Baix la Mar ens sentim molt orgullosos d’aquesta iniciativa que va omplir el casal i que té com a pretensió deixar-los gaudir i implicar-se en la festa, fent pedrera.