El passat cap de setmana la Falla Baix la Mar, representada pels seus càrrecs va acudir a la Ciutat d’Alacant per a acompanyar a la Foguera Carrer Sant Vicent, en la presentació de les Belleses 2018. La veritat és que sempre és un plaer acompanyar als amics de la foguera, per la seua hospitalitat, regalant-nos moments que ens fan sentir especials. L’acte va tenir lloc al Restaurant La Cantera on Paco Blanquer, Alicia Guardiola i Pepe Blanquer es van estrenar en aquestes tasques protocol·làries i van superar la prova amb nota. La presentació va comptar amb un decorat natural, la nostra mar, eixa que banya les nostres costes, que enamora al viatger i quan està en calma presenta un blau immens, convidant-nos a contemplar-la i transmetent-nos pau, assossec i tranquil·litat. En acabar es va servir un dinar al mateix restaurant. Des d’aquestes línies volem agrair a la Foguera amiga la seua invitació que ja és tot un clàssic a Baix la Mar.

EXPOSICIÓ D’INDUMENTÀRIA FALLERA

Diumenge 29 d’abril, des de les 10 hores, el casal de Baix la Mar es converteix en un aparador d’indumentària fallera, amb teles i altres complements que portarà el famós indumentarista Álvaro Moliner.

Si vols passar una bona estona, gaudir de sedes estupendes o sols pegar una ullada, passa’t pel nostre casal del carrer del Pont, sempre al servei de la festa.