El passat dissabte la Falla Baix la Mar, va organitzar un tast de vi al casal del carrer del Pont. La delegació infantil va ser la responsable de cuidar cada detall i tant que ho va fer, complint les expectatives i evidenciant que quan es proposen alguna cosa no es limiten a cobrir l’expedient i l’èxit de la seua mà està garantit.

La bodega Arráez va enviar al seu sommelier qui ens va guiar per la ruta dels vins, acompanyats pels millors menjars preparats amb dedicació. És evident que quan les coses es fan amb estima el resultat és memorable i d’això van donar bon compte el gran nombre de comensals que es van atrevir a traspassar el llindar de la porta del nostre casal i gaudir, descobrint sabors i aromes que desperten les papil·les dels tastadors més exigents.

Els vins que van degustar van ser mala vida blanc, vividor negre i un cava amb nom suggeridor cava-sutra. La bodega Arráez presenta uns caldos que prescindeixen dels convencionalismes, perquè el bon vi no potser patrimoni d’un pocs. Així que podem dir que van vindre a ser degustats al lloc adequat.