La Falla Baix la Mar ha posat fi a un nou exercici faller i estem molt satisfets del resultat obtingut, fruit del treball d’una comissió entregada que ha lluitat per a tocar el cel faller i ho hem aconseguit. El passat dissabte els fallers i falleres es van vestir amb les seues millors gales falleres per a gaudir de les cercaviles, de la pólvora, de l’alegria que suposa veure els nostres monuments al carrer i, evidentment, per a recollir els premis. Va ser un dia memorable per a la nostra comissió guanyant el premi a la igualtat, 1er premi promoció del valencià, activitat fallera, 3er premi gestió de residus i crítica mediambiental, millor llibret de Falles 2018, 3er premi Falla Infantil “Essències” d’Enric Ginestar, premi a la millor pintura i 1er premi, Secció Especial, per a monument gran “Cultures” de Josep Sanchís, que va encisar a tothom amb dones de països llunyans. Realment estem orgullosos i molt contents del resultat. Diuen que hi ha més plaer en la lluita que en la victòria, però reconeguem que dóna molt de gust guanyar i nosaltres ho vam celebrar amb alegria.

Des de Baix la Mar volem felicitar a la Falla Centro, pel primer premi en monument infantil, Secció Especial, i a la Falla Port Rotes, pel doblet en falla gran i infantil de la Secció Primera.

Ara, toca iniciar una nova travessia i ja tenim nou capità, Paco Blanquer Segura que va ser elegit el dia de Sant Josep i ha entrat a formar part de la història de la nostra comissió. Així que en pocs dies, des de port segur, tornarem a salpar. Esteu atents!