FALLA BAIX LA MAR – UN TOMB PER BLM

0
83

                                 LES FALLES SÓN

                      RESPECTE, AMISTAT I ORGULL .

Què són per a mi les falles? Quina pregunta més difícil de contestar, sobretot per a mi, que no tinc la facilitat d’expressar les meues emocions davant de les persones.

Les Falles per a mi són un sentiment, però si he d’elegir una paraula, per a mi és amistat i respecte.

Porte molt de temps a la Falla, i el millor dia és el divendres, és el dia que el casal obri les seues portes. El casal és un lloc màgic on ens retrobem totes les setmanes, i al llarg del temps hem anat forjant, gràcies a les Falles, una amistat que perdura en el temps.

Dona igual que no ens veiem molt a sovint, però és entrar per eixes portes i tot canvia, és com si acabarem d’estar junts.

M’agrada molt també vorer com treballa tota la gent de la Falla, tant per fer carrossa, o presentacions, crec que res d’això podria ser possible sense l’amistat i el respecte que es tenen tots entre ells, van tots a una i per això som els millors.

També m’agrada molt la plantà, grues, ninots escampats, coets i nervis de vorer com a poquet a poquet la Falla queda plantada.

Però si hi ha un dia assenyalat, és quan donen els premis, tots junts a la plaça, per a desprès baixar amb orgull pel carrer La Mar, amb els meus amics cantant el no hay quien pueda.

Només pense en eixe divendres, quan el casal torne a obrir, baixar pel carrer Pont, entrar….

Què què són per a mi les Falles? Per a mi les Falles és amistat, respecte i l’orgull de pertànyer a la millor Falla de Dénia, La Falla Districte Marítim Baix La Mar!!!!

Raül Pérez Rosado