Salutació

Junta Local Fallera de Denia es l’organisme que representa a les 11 falles de la capital de la Marina Alta i als mes de 3.000 fallers que fan que la flama de la festa no s’apaga cada 19 de març, si no que continua durant tot l’any amb un calendari festiu molt intens, per això i per que Junta Local esta al costat de les nostres comissions era necessari un nou impuls i el remodelat de la nostra web, per adaptar-nos als nous temps sense oblidar el passat però mirant al futur.

Queda molt lluny aquell any 2.001 quant Jose V. Negre va posar en funcionament aquest portal faller, internet entrava en alguns llars i les webs començaven a nàixer, gracies a ell i a les persones que han continuat en aquest projecte hui tenim aquí la web decana de les falles de Dénia i una de les primeres de la comunitat.

Desprès de 10 anys de funcionament i tres remodelacions la web de les falles de Dénia necessitava posar a l’abast de tots informació precisa per al funcionament diari de les comissions, ara amb la nova secció de Secretaria es podran descarregar les bases de concursos, documents, notes, així com les  actes d’assemblees i comunicats, tot d’una forma mes ordenada, senzilla i àgil. Al mateix temps continuarà servint de finestra al mon, promocionat les nostres falles que son un atractiu turístic per a la nostra ciutat i referent a la comunitat.

Per últim Junta Local Fallera de Dénia obri esta nova etapa al teu costat, al costat de la festa, de la cultura i de la tradició, i volem estar amb tu també amb les noves formes de comunicació social.

La festa fallera a Dénia te un futur ple de projectes, il·lusions i nous reptes que tots junts tenim que portar endavant, units serem mes forts i perquè Junta Local Fallera es Falles de Dénia i esta amb tu.

Agraïments

Junta Local Fallera Dénia i les Falles de Dénia, volem agrair a totes les persones i empreses que col·laboren amb la festa de les falles que fan possible que les falles sigen una realitat cada mes març. També a la policia local, les forces de seguritat, bombers, protecció civil, creu roja i voluntaris que vetllen per la seguritat de la festa. Per últim també donar les gracies a les institucions publiques i privades per els suport i ajuda, a l’Ajuntament de Dénia i de manera especial a la Regidoria de festes.